Om oss

Expressbolaget Budservice i Helsingborg är ett av Skånes äldsta transportbolag. Vi grundades av makarna Jan och Gun Gustavsson år 1984 i Bjuv utanför Helsingborg, sedan en fantastisk start på verksamheten växte vi oss större och flyttade till nya lokaler i Helsingborg. Därifrån fortsatte företaget att operera med allt fler inkommande kunder från övriga Skåne. Efter några år togs beslutet att gå samman med Expressbolaget som också hade en lokal förankring i Helsingborg. Det nya bolagsnamnet blev därefter Expressbolaget Budservice i Helsingborg, vilket vi heter än idag.

Ny ledning

Runt år 2008 lämnade Ken och Gun Gustavsson bolaget till förmån för sonen Kenneth som tillsammans med maka fortsatte driva bolaget. Våren 2014 tog Lummern Förvaltning AB över ägandet och ledning. Idag är Expressbolaget Budservice i Helsingborg en starkt etablerad aktör i Skåne som fortsätter växa och ta marknadsandelar. Vi har för avsikt att fortsätta växa ännu starkare och göra våra tjänster ännu bättre samt våra kunder ännu nöjdare.

Vision

Vår vision har knappast förändrats. Sedan verksamheten grundades har vi konstaterat att det lönar sig att skapa mervärde för våra kunder. Genom åren har vi haft många trogna och återkommande kunder – såväl privatpersoner som företag. Vår vision har alltid varit att se till att våra kunder får den service och de tjänster de verkligen förtjänar. Vi lovar aldrig någonting som vi inte kan hålla. När vi säger att vi kan leverera någonting så gör vi alltid det. Detta är vi helt övertygade om att samtliga kunder har uppskattat och det är sannolikt därför vi blivit rekommenderade över hela skåneregionen.

Hör av dig till oss

Vi tar emot alla sorters arbetsförfrågning och det spelar ingen roll vad för sorts bud eller transport du behöver hjälp med. Vi tar emot alla arbeten, stora som små, och vi prioritera varje ärende lika högt. Hör gärna av dig till vår trevliga kundtjänst så får du veta mer om våra tjänster och priser. Varmt välkommen.