Transportfirma

En trygg transportfirma - det självklara valet

Det är inte helt lätt att hitta en tillförlitlig transportfirma idag. Det finns många alternativ att hitta i den uppsjö av företag som syns på nätet. En trygg och pålitlig transportfirma svarar alltid upp mot det som utlovas. Nödvändigtvis är inte det bästa alternativet det man hittar högst upp i söklistan, det gäller att titta närmare på saker som antal år i branschen, tidigare kunduppdrag och referenser samt vad företaget lovar och egentligen har kapacitet för.

En transportfirma som levererar

Expressbolaget Budservice i Helsingborg är en transportfirma som svarar upp mot det som utlovas. Under våra 30 år som verksamma i branschen har vi arbetat med alla typer av transporter. Vi har en gedigen lista över kundreferenser och en omfattande bilflotta. Det viktigaste av allt är det omdöme vi fått från våra kunder: Expressbolaget Budservice är en transportfirma som levererar i alla lägen.

Transporttjänster till ett rimligt pris

Vi är övertygade om att tryggheten är den viktigaste faktorn för kunden inom vårt område.  Många av våra leveranser kan ske inom 24 timmar,  dessutom tar vi inte överbetalt för våra tjänster då vi anser att det måste finnas en rimlighet i priset för transport och bud.

Kontakta en vaken transportfirma

När du står inför en flytt eller en avancerad företagstransport så skall du inte tveka att kontakta oss. Vi är en vaken transportfirma som snabbt är med på noterna när en kund ringer in. Våra kompetenta medarbetare är både lyhörda och effektiva i sitt arbete och ser alltid till att du får hjälp med ditt behov.