Våra tjänster

Expressbolaget Budservice har varit med i transport- och budbranschen sedan mer än 30 år. Vår erfarenhet och expertis inom det mesta som handlar om transport och lagerhållning är gedigen. Med bas i Helsingborg har vi en stark förankring och täckning i de flesta andra städer i Skåne. Vi erbjuder privat- och företagskunder, stora som små, tjänster som täcker alla sorts behov. Vi får också in en hel del arbetsförfrågningar från övriga landet som vi utför.

I huvudsak erbjuder vi följande tjänster inom transport:

  • Bohags- och företagsflyttningar
  • Kyltransporter
  • Frystransporter
  • Värmetransporter
  • ADR (transport av farligt och känsligt gods)
  • Skräddarsydda transportlösningar, slingor utefter ditt behov

Kompletterande tjänster

Vi arbetar aktivt med att förbättra våra tjänster och vår redan starka kundtjänst. Vi har också utökat vårt tjänsteutbud med personaluthyrning av bland annat certifierade chaufförer, en tjänst som blivit alltmer efterfrågad de senaste åren. Vidare erbjuder vi lagerhållning och bilförsäljning av begagnade budbilar och lastbilar.

Trygga tjänster – vi håller vad vi lovar

Vi har alltid prioriterat våra kunders trygghet. Leveranser måste komma fram smidigt och säkert, inte minst måste de alltid komma i tid. Det är vår strävan att fortsätta vara Skånes pålitligaste och tryggaste alternativ. Vi har en 24-timmarstjänst som där vi kan garantera att varor leveras inom ett dygn. Tack vare våra stora transportflöden kan vi också erbjuda direktleverans vid behov.

Hör gärna av dig till oss för mer information om våra tjänster och priser.